Traiteur Charente For the best

From 6 to 60 people, I can offer you French cuisine in the form of a cocktail party, cold buffet, brunch or more traditionally a full meal.

On request, I can offer you great foreign specialities, such as paella, couscous, etc...

Whether it is for a wedding, a baptism, a birthday, a dinner dance, an association meal, a communion, a congress, a business meal or any other event, we offer you the best at the right price.

My refrigerated van guarantees ideal freshness.
Mes serveurs et moi-même sommes parfaitement bilingue anglais / français.

Nous nous déplaçons en Charente Maritime (17) et en dehors sur demande…

NOUVEAU : Plateaux repas pour les entreprises

Examples of menus

For 30 people

The service includes dishes, 1 chef, 1 waiter, bread

 Savoury Mignardises

Rillettes of cod and chives
Lamb confit empanadas
Shrimp, tomato and caramelised onion tart
Foie gras macaroon
Puff pastry with peppers and parmesan
Anchovy tapenade finger
Mini crispy vegetable roll with Thai spices
Iberian chorizo skewer

 OPTION Plancha

Beef skewer with Japanese spices
 Marinated salmon

Starter

Pressed prawns and salmon with duck ham, mango and celery served with marinated oil 

Main course

Low-cooked milk-fed veal T-bone, potato and sweet potato mille-feuille, seasonal vegetable dariole with morel sauce

Cheese board (4 choices)

Mini deserts

Red fruit cheesecake
Lemon tartlet
Chocolate cake 

Notre menu
7 services

1er service

Canapés

Huitre chaude au velouté de poireaux

Crème de butternuts, et sa brunoise de mignon de porc fumé Espelette

Macaron de foie gras maison

Sucette de légumes rôtie parmesan et conté

Mini burger maison, paleron de bœuf cuit 6 heures sauce BBQ

2eme service

Chartreuse de caille au foie gras et ses légumes du moment, crumble de noisette, chutney d’oignon rouge

3eme service

Noix de Saint Jacques fumé, cannellonis de céleri rave aux épinards et crabe à la truffe, crème de volaille

4eme service

Fraicheur mandarine au Cognac

5eme service

 Médaillon de chevreuil rôtie servie sur sa feuille de polenta, Dariole à la saveur forestière, crémeux de patate douce, sauce grand veneur

6eme service

Notre sélection de fromages affinés

7eme service

Le Mont Blanc revisité, crémeux vanille de Madagascar et incère aux Marrons, servie sur son biscuit gourmand

cocktail dînatoire

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