Traiteur Charente For the best
From 6 to 60 people, I can offer you French cuisine in the form of a cocktail party, cold buffet, brunch or more traditionally a full meal.
On request, I can offer you great foreign specialities, such as paella, couscous, etc...
Whether it is for a wedding, a baptism, a birthday, a dinner dance, an association meal, a communion, a congress, a business meal or any other event, we offer you the best at the right price.
My refrigerated van guarantees ideal freshness.
Mes serveurs et moi-même sommes parfaitement bilingue anglais / français.
Nous nous déplaçons en Charente Maritime (17) et en dehors sur demande…
NOUVEAU : Plateaux repas pour les entreprises
Examples of menus
For 30 people
The service includes dishes, 1 chef, 1 waiter, bread
Savoury Mignardises
Rillettes of cod and chives
Lamb confit empanadas
Shrimp, tomato and caramelised onion tart
Foie gras macaroon
Puff pastry with peppers and parmesan
Anchovy tapenade finger
Mini crispy vegetable roll with Thai spices
Iberian chorizo skewer
OPTION Plancha
Beef skewer with Japanese spices
Marinated salmon
Starter
Pressed prawns and salmon with duck ham, mango and celery served with marinated oil
Main course
Low-cooked milk-fed veal T-bone, potato and sweet potato mille-feuille, seasonal vegetable dariole with morel sauce
Cheese board (4 choices)
Mini deserts
Red fruit cheesecake
Lemon tartlet
Chocolate cake
Notre menu
7 services
1er service
Canapés
Huitre chaude au velouté de poireaux
Crème de butternuts, et sa brunoise de mignon de porc fumé Espelette
Macaron de foie gras maison
Sucette de légumes rôtie parmesan et conté
Mini burger maison, paleron de bœuf cuit 6 heures sauce BBQ
2eme service
Chartreuse de caille au foie gras et ses légumes du moment, crumble de noisette, chutney d’oignon rouge
3eme service
Noix de Saint Jacques fumé, cannellonis de céleri rave aux épinards et crabe à la truffe, crème de volaille
4eme service
Fraicheur mandarine au Cognac
5eme service
Médaillon de chevreuil rôtie servie sur sa feuille de polenta, Dariole à la saveur forestière, crémeux de patate douce, sauce grand veneur
6eme service
Notre sélection de fromages affinés
7eme service
Le Mont Blanc revisité, crémeux vanille de Madagascar et incère aux Marrons, servie sur son biscuit gourmand